JOM SINGGAH!

Sunday, August 22, 2010

Laura A Tops & Short Sets

Dah nak raya ni kan? So.. dah beli baju raya ke belum?

Sekarang ni senang je kalau nak beli baju raya. Kalau malas nak pergi shopping beli je baju baby online. Macam-macam ada. Murah pulak tu...


Tops & Short sets ni baru sampai kat Butik Little Mama's Love. Edisi terhad je.. sebab mama takde fulus nak beli banyak-banyak. Lain la kalau mama ada kilang besar...ha..ha


Kain baju ni memang high quality. Sangat lembut.

Izzah dapat try baju ni masa sesi photo shot baju ni. Lembut sangat kainnya. Selesa sungguh.


Kalau pakai raya ni memang best. Ye lah.. time raya kan mesti panas sebab nak ke sana sini kutip duit raya kan. Baju ni memang sesuai la untuk raya. Kat seluar ada poket jadi duit raya boleh letak situ. Ada 2 poket so banyak la dapat kutip duit raya kan.



Nak beli? KLIK SINI


0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment