JOM SINGGAH!

Tuesday, November 9, 2010

Young Lady Sleeping Dress - RM15 only!

Salam acik-acik dan kawan-kawan semua,

Izzah ada jual baju tidur jenis dress di butik Izzah.

Baju tidur ni untuk kanak-kanak perempuan berumur 3-5 tahun. Ada 2 corak dan warna menarik!

Cantik dan selesa dipakai untuk tidur. Lengan pendek dan ada ruffles di bahagian bawah. Lengan dan ruffles ada pelbagai pilihan warna yang ceria.

Satu tu design gambar Hello Kitty depan dan belakang. Pilihan warna untuk design Hello Kitty ni ada 2 iaitu PINK dan MERAH.

Satu lagi design pari-pari Tinker Bell yang sangat comel! Pilihan warna untuk design Tinker Bell ni ada 4 iaitu PINK, MERAH, BIRU dan PURPLE.

Saiz pula ada 3 iaitu S (3-4T), M (4-5T) dan L (5-6T). Dalam gambar ni Izzah menggayakan saiz S.

 Harga Promosi: RM15 sahaja!!

Harga asal sebelum promosi adalah RM20 tapi sebab nak raya ni, Izzah bagi RM15 saja. Selesa tau baju tidur ni. Kain dia sejuk je pakai :)

BELI DI SINI.

Sunday, August 22, 2010

Laura A Tops & Short Sets

Dah nak raya ni kan? So.. dah beli baju raya ke belum?

Sekarang ni senang je kalau nak beli baju raya. Kalau malas nak pergi shopping beli je baju baby online. Macam-macam ada. Murah pulak tu...


Tops & Short sets ni baru sampai kat Butik Little Mama's Love. Edisi terhad je.. sebab mama takde fulus nak beli banyak-banyak. Lain la kalau mama ada kilang besar...ha..ha


Kain baju ni memang high quality. Sangat lembut.

Izzah dapat try baju ni masa sesi photo shot baju ni. Lembut sangat kainnya. Selesa sungguh.


Kalau pakai raya ni memang best. Ye lah.. time raya kan mesti panas sebab nak ke sana sini kutip duit raya kan. Baju ni memang sesuai la untuk raya. Kat seluar ada poket jadi duit raya boleh letak situ. Ada 2 poket so banyak la dapat kutip duit raya kan.



Nak beli? KLIK SINI


Tuesday, August 10, 2010

Siapa Nak Free Keychain Super Cute?

Sebab Raya dah nak dekat ni, butik Little Mama's Love ada promosi baik punya.

Bagi setiap pembelian bernilai RM50 ke atas akan dapat FREE keychain yang oh-so-cute!

Ada key chain slipper yang super comel nih...


Ada key chain teddy bear yang juga super comel!



Geram tengok keychain ni semua tau...he..he

Tempoh promosi - sampai RAYA atau hingga stok key chain habis. Ada banyak ni key chain yang bagi you all ni. Cepat.. cepat!



ps.. pemberian key chain yang mana satu bergantung pada budi bicara tokei butik la ye ;)

Thursday, August 5, 2010

Zara Sun Dress - Fun Flower

Zara sun dress for the trendy and style concious young ones!



* Sleeveless cheerful green and blue flower theme
* Pretty sun dress with elastic shoulder straps and bow lash.
* Decorated with soft ribbon bown at chest.
* Side zipper for easy wearing
* Twirly dress perfect for any happy ocassion.
Made of 100% cotton, making it suitable for Malaysian weather which is hot all year round.
Size Available
* Size 4 (2 year old) - SOLD
* Size 6 (3 year old)
* Size 8 (4 year old)
* Size 10 (5 year old)
* Size 12 (6 year old)

BUY AT LITTLE MAMA'S LOVE BABY BOUTIQUE

Baju ni memang sangat cantik tau. Bunga besar-besar dengan tona biru. Sangat ceria. Stok terhad. Kalau nak kena cepat pergi beli kat Butik Izzah ye.
Time nak raya ni ramai yang tengah cari baju cantik macam ni untuk anak. Izzah cuma dapat merasa jadi model pada baju yang cantik ni aje lah.

Kain pun sangat lembut. Memang selesa dan tak panas.

Monday, August 2, 2010

Payung Dalam Botol?

Yup! Umbrella in a bottle. Payung dalam botol memang wujud. Kenapa.. tak percaya?

Tapi bukan botol biasa... botol cantik. Sesuai untuk buat hiasan masa payung tu tak digunakan ;)


 Kira 2-in-1 la payung ni. Kalau hujan boleh pakai. Kalau tak pakai buat deco-deco..he..he

Pastu boleh jugak guna sebagai belantan! Tau apa belantan.. ala.. guna untuk pertahan diri sendiri la. Ketuk penjahat dengan botol payung. Canggih kan?

Kat butik online Izzah ada jual payung dalam botol ni. Cantik tau.

Mama kata limited edition. Siapa cepat dia dapat lah. Harga pun cuma RM13 je.

Nak beli? Pergi Little Mama's LOVE Baby Boutique orait... gracias!